Kas var redzēt manus Google fotoattēlus

Google fotoattēli izveidojās no pakalpojuma Google+ un bija sākotnēji bija sociālā tīkla daļa. Kopš Pakalpojums Google+ pakāpeniski tiek pārtraukts, Google nolēma saglabāt Google fotoattēlus kā atsevišķu rīku. Viņu mērķis ir padarīt Google fotoattēlus par vienu fotoattēlu skatītāju, redaktoru un kopīgošanas platformu, Dzīvību zaudēja arī Picasa.







Mūsdienās lielākajai daļai Android tālruņu Google Photos tiek iepriekš instalētas. Un daži no jums to var manuāli instalēt savā iPhone arī. Pēc noklusējuma lietotnes sākuma ekrānā tiks parādīti visi fotoattēli, kas uzņemti ar jūsu tālruņa kameru. Ja operētājsistēmā Android izmantosit albumus, atradīsit arī citas ierīces mapes.

Šajā visā ārprātā daudziem varētu rasties jautājums - kas notiek ar fotoattēliem pakalpojumā Google fotoattēli? Vai viņi ir privāti? Vai arī visi tos var redzēt?



Piesprādzējiet drošības jostas, kad mēs jūs varēsim izmantot Google fotoattēlu ceļojumā. Šeit jūs uzzināsit par savu fotoattēlu privātumu, koplietošanas funkcijām un daudz ko citu. Ienāksim iekšā.





Kā darbojas Google fotoattēli

Pirms mēs koncentrējamies uz privātumu un kopīgošanu, ir svarīgi saprast Google fotoattēlu pamati. Tā ir jūsu tipiskā fotoattēlu skatītāja lietotne, kurā piekļūstat visiem ierīces fotoattēliem. Tas notiek līdz brīdim, kad uzņemat fotoattēlu dublējumu.

Pirmoreiz atverot lietotni tālrunī, lietotne jautās, vai vēlaties paņemt fotoattēlu dublējumu uz Google fotoattēlu bibliotēku. Ja jūs tam piekrītat, jūs varēsit tiem piekļūt citās ierīcēs, kas saistītas ar to pašu Google kontu. Tie tiks saglabāti arī mākonī, tādējādi ietaupot ierīces krātuves vietu. Turklāt jūs varēsit izmantot jaudīga meklēšanas funkcija, kas citādi nav pieejams.




Ja jūs noliedzat, varēsit turpināt lietotni kā parastu fotoattēlu skatītāju. Tagad šeit ir tas, kas jums jāzina. Dublēšana un sinhronizācija pakalpojumā Google fotoattēli ir divas dažādas lietas.

Tas ir, lai gan jūs varat kontrolēt dublēšanas funkcionalitāti katrai ierīcei atsevišķi, sinhronizācijas funkcijai nav vadības. Nozīmē, pat ja iestatījums Dublēt un sinhronizēt jūsu ierīcē ir izslēgts, visi fotoattēli, kurus dublējat Google fotoattēlu bibliotēkā, automātiski tiks atspoguļoti visās pievienotajās ierīcēs. Tas notiek tāpēc, ka spraudņi Google fotoattēlu bibliotēkā tiek nepārtraukti sinhronizēti.

Tagad ļaujiet mums pāriet uz konfidencialitāti.

Arī vietnē Guiding Tech



Kā izdzēst fotoattēlus no Google fotoattēliem, bet ne no tālruņa
Lasīt vairāk




Vai Google fotoattēli ir privāti

Jā. Neatkarīgi no tā, vai dublēšanas funkcija ir ieslēgta vai nē, fotoattēliem var piekļūt tikai jūs. Tas ir, pēc noklusējuma viss, kas redzams Google fotoattēlu lietotnēs Android vai iOS (iPhone / iPad), ir redzams tikai jums.




Google fotoattēli nav sociālais tīkls. Jūsu fotoattēli nav redzami caur jūsu Google profilu vai kaut ko tamlīdzīgu. Tātad jebkurš fotoattēls, ko tam pievienojat vai kurš ir rezerves kopija, ir privāts, ja vien jūs to darāt koplietot to manuāli.

Nevienai citai personai nav piekļuves tām, kamēr jūs kopīgojat fotoattēlus ar viņiem (vairāk par tiem zemāk). Tomēr, ja dublējums ir ieslēgts vai jūs to veicat manuāli dublēt fotoattēlu pakalpojumā Google fotoattēli, tas atspoguļosies citās jūsu ierīcēs, kurās esat pieteicies ar to pašu Google kontu.





Kopīgošana pakalpojumā Google fotoattēli

Tagad ir daudzas metodes fotoattēlu kopīgošanai, izmantojot Google fotoattēlus.

1. Kopīgojiet, izmantojot saiti.

2. Kopīgojiet saturu ar citiem Google fotoattēlu lietotājiem.

3. Partneru konts.

Kopīgojiet, izmantojot saiti

Pieskaroties vai noklikšķinot uz kopīgošanas ikonas pakalpojumā Google fotoattēli, interfeiss jums piedāvās iespēju izveidot saiti. Kad esat izveidojis, varat kopīgot šo saiti arī ar visiem lietotājiem, kas nav Google fotoattēli. Tagad ikviens, kam ir pieeja šai saitei, var skatīt koplietoto fotoattēlu.

Piezīme: Ja dublēšanas funkcija ir izslēgta un jūs izveidojat fotoattēla saiti, tas tiek automātiski publicēts Google fotoattēlu bibliotēkā. Tātad, tas būs redzams visās pievienotajās ierīcēs, pat ja tām ir izslēgta dublēšana pakalpojumam Google fotoattēli.





Kopīgojiet ar citu Google fotoattēlu lietotāju

Līdzīgi jūs atradīsit arī Google fotoattēlu lietotājus zem kopīgošanas ikonas, ko viņu attēlā identificē ar Google fotoattēlu ikonu. Kad jūs kopīgojat fotoattēlu ar viņiem, tikai viņi varēs tam piekļūt. Jūs pat varat izveidot koplietotos albumus ar citiem Google fotoattēlu lietotājiem.

Piezīme: Citi Google fotoattēlu lietotāji var ģenerēt saiti koplietotajiem fotoattēliem vai albumiem un nosūtīt to citiem. Tad ikviens, kam ir saite, var apskatīt šos fotoattēlus.


Partnera konts

Visbeidzot, jūs varat pievienojiet partnera kontu pakalpojumā Google fotoattēli. To darot, noteiktas fotogrāfijas atkarībā no iestatītajiem nosacījumiem tiks automātiski koplietotas ar jūsu partneri.





Skatīt koplietotos fotoattēlus un albumus

Jūs atradīsit visus koplietotos fotoattēlus un albumus, kas uzskaitīti lietotnes Fotoattēli vai vietnes cilnē Kopīgošana. Darbvirsmā apmeklējiet koplietošanas lapu lai apskatītu koplietotos failus. Šajā sadaļā varat pārtraukt fotoattēlu un albumu kopīgošanu.




Šim nolūkam cilnē Koplietošana atveriet fotoattēlu vai albumu un pieskarieties trīs punktu ikonai. Izvēlieties tajā opcijas un izslēdziet Kopīgot.







Arī vietnē Guiding Tech
#gtexplains
Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu gtexplains rakstu lapu



Pārtrauciet fotoattēlu kopīgošanu ar citu tālruni

Lai jūsu fotoattēli netiktu rādīti citā tālrunī, jums ir jāizslēdz iestatījums Dublēt un sinhronizēt. Šim nolūkam rīkojieties šādi:

1. solis: Atveriet lietotni Google fotoattēli un kreisajā stūrī pieskarieties trīs joslu izvēlnei. Atlasiet Iestatījumi.

2. darbība: Pieskarieties vienumam Dublēt un sinhronizēt un atspējot dublēšanu un sinhronizēšanu.











Paslēpt fotoattēlus no Google fotoattēliem

Dažreiz mēs to vēlamies slēpt noteiktus attēlus no Google fotoattēliem. Protams, ir dabiski pieņemt, ka tā dzēšana būtu vienīgā iespēja. Bet tas neattiecas uz gadījumiem, kad jūs varat arhivēt fotoattēlus.

Fotoattēla arhivēšana paslēpj to no lietotnes galvenā skata. Šiem fotoattēliem joprojām varat piekļūt lietotnes sadaļā Arhivētie, kur arī varat tos arhivēt.

Lai arhivētu fotoattēlu, atveriet to un augšējā labajā stūrī pieskarieties trīs punktu ikonai. No tā atlasiet opciju Arhīvs. Lai arhivētu attēlus, tie nav jāsaglabā Google fotoattēlu bibliotēkā. Visu veidu fotoattēlus var arhivēt neatkarīgi no tā, vai tie ir dublēti.







Lai skatītu un arhivētu fotoattēlus, lietotnē pieskarieties trīs joslu ikonai un izvēlnē atlasiet Arhīvs.




Pēc tam atveriet fotoattēlu, kuru vēlaties atarhivēt, un noklikšķiniet uz trīs punktu ikonas. Atlasiet no tā atcelt arhīvu.








Padoms: skatiet fotoattēlus no Picasa un citām Google vietnēm

Ja savā Google fotoattēlu bibliotēkā redzat dīvainus vai nepazīstamus fotoattēlus, tiem jābūt jūsu veciem fotoattēliem no Picasa un citām Google vietnēm. Jūs varat tos apskatīt un izslēgt Google arhīvi.

Arī vietnē Guiding Tech



Kāda ir atšķirība starp Google fotoattēliem un Android lietotni Galerija
Lasīt vairāk




Vai Google fotoattēli ir droši?

Jā. Runājot par citiem lietotājiem, tas ir droši, jo viņiem tieši nav piekļuves jūsu fotoattēliem. Tomēr mēs nevaram teikt to pašu par Google. Tas varētu būt pētot savus attēlus piedāvāt labāku pieredzi. Lai būtu godīgi pret Google fotoattēliem, tas attiecas uz visiem Google pakalpojumiem.

Tālāk: Vai fotoattēlu dublēšanai būtu jāizmanto Google fotoattēli vai Disks? Atbildi atradīsit šeit, kur mēs šos divus salīdzinām.