5 populārākie veidi, kā pievienot Google kontu operētājsistēmā Android bez sinhronizācijas

Vai pamanījāt, ka tiek parādīti jūsu kontakti cits Android tālrunis? Sākumā tas varētu būt ļoti mulsinoši. Atbilde uz šo jautājumu ir vienkārša. Ja jūs būtu pieteicies citā Android tālrunī, izmantojot savu Google kontu, visi tālruņa kontakti no šī konta parādīsies. Šajā amatā mēs jums pateiksim, kā pievienot Google kontu, nesinhronizējot datus.







Pat ja savā Android tālrunī pievienosit kāda cita kontu, viņu kontaktpersonas sāks parādīties jūsu tālrunī. Problēma ir tā - lai arī Google ļauj pārtraukt kontaktpersonu sinhronizēšanu, opcija parādās pēc kontaktpersonu sinhronizācijas. Tas padara procesu bezjēdzīgu. Īsāk sakot, jūs nevarat izvēlēties, ko vēlaties sinhronizēt no sava Google konta.

Tomēr šeit mēs jums pateiksim dažādus veidus, kā izvairīties no datu sinhronizācijas Android ierīcē, pievienojot Google kontu. Pirms tam vispirms sapratīsim problēmu pareizi.







Kāda ir problēma ar Google Sync?

Kad savā Android tālrunī pievienojat Google kontu - neatkarīgi no tā, vai tas ir primārs vai sekundārs, tas sāk sinhronizēt visu, kas saistīts ar šo kontu. Piemēram, e-pasti, kontaktpersonas, attēli pakalpojumā Google fotoattēli, Kalendārs, Disks un citi. Google nedod jums izvēli. Tagad lielākā daļa lietotāju izmanto dažādus Google kontus, lai lietas nošķirtu. Visu sinhronizēšana ar Android tālruni zaudē mērķi.




Var būt daudz iemeslu, kāpēc cilvēki pārtrauc sinhronizēt savus Google datus ar Android tālruni. Piemēram, es nevēlos, lai visu manu Google kontu kontakti tiktu rādīti manā Android tālrunī.

Līdzīgi, kad daži cilvēki pirkt maksas lietotnes no sava konta viņi vēlas to dalīties ar kādu citu, īpaši ar saviem bērniem. Viņi to dara, otrajā ierīcē pievienojot Google kontu. Bet, šādi rīkojoties, visi viņu personīgie dati, piemēram, e-pasta adreses, kontaktpersonas un citi, parādās bērniem & rsquo; ierīce. Tagad tas ir slikti gan privātuma, gan drošības ziņā.

Lai no tā izvairītos, ir jāpievieno Google konts, nesinhronizējot visu. Pārbaudīsim, kā to izdarīt.

Arī vietnē Guiding Tech



5 labākās lietotnes mūzikas pārsūtīšanai no Android tālruņiem
Lasīt vairāk




1. Ātri atspējojiet sinhronizāciju

Kā minēts iepriekš, Google neļauj jums izvēlēties sinhronizējamo saturu un to, kas jums nav pievienojams Google konts. Pēc satura sinhronizācijas to var atspējot. Tas ir diezgan stulbi.

Lai pirms Google konta pievienošanas izvairītos no tādu lietu kā Google konta sinhronizācijas, sinhronizācija ir ātri jāatspējo.

Šeit aprakstīts, kā to paveikt.

1. darbība: Sāciet Google konta pievienošanas procesu no Android iestatījumiem, kā jūs parasti darītu. Tomēr, kad esat sasniedzis pēdējo soli pēc paroles ievadīšanas, ātri iespējojiet Lidmašīnas režīms tālrunī, izmantojot ātros iestatījumus. Es iesaku jums to izdarīt dažu sekunžu laikā.




2. solisPēc iespējošanas atgriezieties nesen pievienotajā Google kontu lapā - Iestatījumi> Konti.




3. darbība: Pieskarieties savam Google kontam. Pēc tam pieskarieties pie Konta sinhronizācija vai Sinhronizēt kontu.







4. solis: Izslēdziet pārslēgšanu vai noņemiet atzīmi no izvēles rūtiņas blakus vienumiem, kurus nevēlaties sinhronizēt ar tālruni. Piemēram, ja vēlaties sinhronizēt tikai Gmail, saglabājiet to iespējotu un izslēdziet pārējo.




5. darbība: Pēc tam, izmantojot ātros iestatījumus, izslēdziet lidmašīnas režīmu. To darot, tiks atjaunoti tālruņa interneta pakalpojumi un atsākta sinhronizācija, bet tikai tajās opcijās, kuras izvēlējāties.

Padoms: Ja lidmašīnas režīma ieslēgšana nepalīdz, tad ātri atveriet konta sinhronizācijas iestatījumus un atspējojiet vienumu sinhronizāciju, neieslēdzot lidmašīnas režīmu. Atkal tam jābūt ļoti ātram.



2. Atspējojiet lietotnes

Google datu problēma ir tāda, ka pat ja iestatījumos atspējojat sinhronizāciju, kā parādīts iepriekš, lietotnēm joprojām ir pieeja jūsu Google kontam. Piemēram, Gmail.

Ja izslēgsit sinhronizāciju pakalpojumā Gmail, paziņojumi tiks apturēti tikai. Nozīmē, ka jūs netiksit informēts par jauniem e-pasta ziņojumiem. Bet, ja šī persona atver lietotni Gmail, tā tur joprojām var redzēt jūsu Google kontu. Un jaunie e-pasti automātiski tiks aizpildīti, atverot lietotni.

Ja nevēlaties, lai lietotne varētu piekļūt jūsu personīgajiem datiem, varat to atspējot. Atspējojot lietotni, tā vairs netiks rādīta sākuma ekrānā vai lietotņu atvilktne. Protams, tas nozīmētu arī atkāpšanos no citiem Google kontiem. Ja jums ar to viss ir kārtībā, varat to atspējot šādā veidā.

Piezīme: To pašu padomu var izmantot, lai atspējotu citus Google produktus.

1. darbība: Android tālrunī atveriet Iestatījumi un dodieties uz Lietotnes un paziņojumi vai Lietotnes.




2. darbība: Sadaļā Visas lietotnes pieskarieties Gmail vai jebkurai citai lietotnei, kuru vēlaties atspējot.




3. darbība: Pieskarieties Atspējot.

Piezīme: Lai iespējotu lietotni, atkārtojiet šīs darbības un 3. darbībā pieskarieties Enable.


Padoms: Mums ir noderīgs ceļvedis kā noņemt kontu no Google fotoattēliem.
Arī vietnē Guiding Tech
#lietotāju konti
Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu lietotāju kontu rakstu lapu



3. Izmantojiet vairākus lietotājus

Ja vēlaties datus nodalīt diviem Google kontiem, un tas bija iemesls, lai pārtrauktu datu sinhronizēšanu, varat to izdarīt, izveidojot jaunu lietotāja kontu savā Android tālrunī. Don & rsquo; nav sajaukt.

Visi Android tālruņi piedāvā vairāku lietotāju funkcija kur katrs lietotājs tālrunī iegūst atsevišķu vietu, kas saistīta ar pilnīgi atšķirīgu kontu. Lietotāji nevarēs piekļūt jūsu personīgajiem datiem.

Pat ja tas nav piemērots problēmas risinājums, tas var noderēt, ja vēlaties dalīties tālrunī ar saviem bērniem. Piešķirot viņiem atsevišķu vietu ar citu Google kontu, dzīve būs vienkārša. Un, protams, varat izmantot arī 1. metodi, lai pārtrauktu visu jums vēlamo datu sinhronizēšanu.

Lai tālrunī pievienotu lietotājus, dodieties uz Iestatījumi> Sistēma> Vairāki lietotāji. Pieskarieties Pievienot lietotāju.











4. MIUI izmantojiet otro atstarpi

Ja jums pieder Android tālrunis, kurā darbojas MIUI, jums veicas. Tas ir tāpēc, ka instalētās lietotnes varat koplietot ar citiem lietotājiem, nedaloties nevienā no jūsu datiem. Tas ir iespējams ar Otrās telpas iezīme. Šī funkcija trūkst vairāku lietotāju funkcijā, kas pieejama citos tālruņos.

Varat izmantot šo metodi, ja vēlaties kopīgot maksas lietotnes ar saviem bērniem. Vienkārši izveidojiet otro atstarpi, savā tālrunī atverot sadaļu Iestatījumi. Pēc tam jums tiks lūgts atlasīt lietotnes, kurām vajadzētu parādīties otrajā telpā. Izvēlieties lietotnes un pārslēdzieties uz tām. Jūsu dati no atlasītās vai citas lietotnes netiks sinhronizēti otrajā telpā.











5. Izmantojiet Google Play ģimenes kopīgošanu

Dažreiz mēs vēlamies ar kādu citu dalīties ar mūsu iegādātajiem datiem no Google Play, piemēram, lietotnēm, filmām, spēlēm, TV šoviem utt. Šim nolūkam mēs parasti pievienojam savu Google kontu viņu ierīcē. Acīmredzot tas sinhronizēs visu.

Kā alternatīvu varat izmantot Google Play ģimenes koplietošanas opcija. Tas ļauj jums kopīgot iegādātos Google Play datus ar ne vairāk kā 5 ģimenes locekļiem. Viņi to var izdarīt, izmantojot savu Google kontu. Tātad būtībā jums nav jāpievieno savs Google konts, tādējādi ietaupot neko no sinhronizācijas.

Arī vietnē Guiding Tech



Kā automātiski vai manuāli izdzēst Google konta datus
Lasīt vairāk




Ar vai bez Google

Dzīve būtu bijusi tik vienkārša, ja Google, pievienojot tālruņiem jaunus Google kontus, nodrošinātu vienkāršas izvēles rūtiņas. Tas viss nebūtu vajadzīgs, ja mums tiktu dota izvēle izvēlēties datus, kurus vēlamies sinhronizēt. Bet diemžēl tas tā nav. Mēs ceram, ka kāds no Google lasa šo ziņu, un viņš ievieš kaut ko praktisku.

Tālāk: Vai redzat vairākus Google iestatījumus savā Android ierīcē? Izprotiet to nozīmi no mūsu detalizētās rokasgrāmatas, kas sniegta nākamajā saitē.