Kā atspējot sūtīšanu uz jūsu ierīcēm pārlūkā Chrome

Google Chrome funkcija “Sūtīt jūsu ierīcēm” var aizdegties brīžiem, neskatoties uz to, ka tas ir neticami noderīgs. Tas dažu sekunžu laikā nosūta saites uz jebkuru citu jūsu ierīci un ir diezgan ērts, ja regulāri izmantojat vairākas ierīces. Tomēr tas nav visiem. Tāpēc pārlūkā Chrome varat atspējot sūtīšanu uz jūsu ierīcēm.




Varbūt jūs dodat priekšroku vecmodīgam veidam Grāmatzīmju pievienošana Web lapām, kuras vēlaties apmeklēt citās jūsu ierīcēs. Vai arī atrodat niecīgu ikonu Sūtīt, kas uznirst adreses joslā, ikreiz noklikšķinot uz tās uzmanības novēršanas. Vai varbūt tur ir kāds nekaunīgs ģimenes loceklis, kurš jūs rūpējas par cilnēm.

Neatkarīgi no iemesla, ja vēlaties, diezgan viegli varat atspējot “Sūtīt uz jūsu ierīci” jebkurā ierīcē. Tāpēc bez turpmākas piepūles sāksim darbu ar Chrome darbvirsmas versiju (Windows un macOS) un pēc tam attiecīgi izpētīsim tīmekļa pārlūka Android un iOS versijas.



Piezīme: Katrā ierīcē ir jāatkārto process, kurā vēlaties atspējot funkciju “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”.
Arī vietnē Guiding Tech
5 populārākie Chrome paplašinājumi lapas elementu bloķēšanai
Lasīt vairāk




Atspējojiet sūtīšanu uz ierīcēm darbvirsmā

Funkcijas 'Sūtīt uz jūsu ierīcēm' atspējošana Pārlūks Chrome operētājsistēmā Windows vai macOS prasa izslēgt sinhronizācijas iestatījumu Atvērt cilnes. To darot, adreses joslā tiks noņemta ikona Sūtīt. Ar peles labo pogu noklikšķinot uz tīmekļa lapām, arī konteksta izvēlnē neredzēsit opcijas Sūtīt uz jūsu ierīcēm.



Tomēr, izslēdzot šo sinhronizācijas iestatījumu, jūs arī neredzēsit nevienu citu ierīču aktīvo cilni, kad Chrome izvēlnē norādīsit uz opciju Vēsture. Ja tā nav problēma, šeit ir norādītas precīzas darbības, kas jāveic, lai pārlūkā Chrome atspējotu “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”.

1. darbība: Atveriet Chrome izvēlni (noklikšķiniet uz trim punktiem loga augšējā labajā stūrī) un pēc tam noklikšķiniet uz Iestatījumi.

2. darbība: Zem sadaļas Cilvēki noklikšķiniet uz opcijas Sinhronizēt un Google pakalpojumus.

3. darbība: Noklikšķiniet uz opcijas Pārvaldīt sinhronizāciju.

4. darbība: Izslēdziet slēdzi blakus vienumam Atvērt cilnes.



Piezīme: Ja sinhronizācijas slēdži ekrānā Pārvaldīt sinhronizāciju parādās pelēkā krāsā, vienkārši izslēdziet slēdzi blakus Sinhronizēt visu, un jums jābūt labam.

Tam vajadzētu atspējot “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”. Ņemiet vērā, ka, iesākot “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”, ierīce joprojām var tikt parādīta citās jūsu ierīcēs, taču visas jūsu nosūtītās cilnes netiks parādītas.

Arī vietnē Guiding Tech
#chrome
Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu hroma rakstu lapu



Atspējojiet sūtīšanu uz jūsu ierīcēm operētājsistēmā Android

Tāpat kā darbvirsmā, jums ir jāatslēdz sinhronizācijas iestatījums Atvērt cilnes, lai tajā atspējotu “Sūtīt uz jūsu ierīcēm” Pārlūks Chrome jūsu Android viedtālrunī. Bet atkal, izslēdzot šo iestatījumu, neļaus redzēt atvērtas cilnes citās jūsu ierīcēs, ikreiz, kad Chrome izvēlnē piesitīsit nesenām cilnēm.

1. darbība: Atveriet Chrome izvēlni (ekrāna augšējā labajā stūrī pieskarieties trīs punktu ikonai) un pēc tam piesitiet Iestatījumi. Parādītajā iestatījumu ekrānā pieskarieties Sinhronizēt un Google pakalpojumi.

2. darbība: Pieskarieties Pārvaldīt sinhronizāciju. Parādītajā sinhronizācijas iestatījumu sarakstā noņemiet atzīmi no izvēles rūtiņas blakus Atvērt cilnes.

Piezīme: Ja rūtiņa blakus Atvērt cilnes parādās pelēkā krāsā, vienkārši izslēdziet slēdzi blakus saraksta augšpusē esošajam vienumam Sinhronizēt visu.

Tagad, kad atkal palaižat pārlūku Chrome, jums vairs nevajadzētu redzēt opciju Sūtīt jūsu ierīcēm, kad mēģināt kopīgot tīmekļa lapu pārlūkā Chrome. Turklāt netiks parādītas arī tīmekļa lapas, kas nosūtītas no citām ierīcēm.





Atspējojiet sūtīšanu uz jūsu ierīcēm operētājsistēmā iOS

Pārlūkā Chrome operētājsistēmai iOS, izslēdzot sinhronizācijas iestatījumu Atvērt cilnes, Chrome koplietošanas lapā tiks atspējota opcija Sūtīt uz jūsu ierīcēm un tiks apturēta no citām ierīcēm nosūtīto saišu parādīšanās. Atgādinājums: tas neļaus arī redzēt aktīvās cilnes citās jūsu ierīcēs, ikreiz apmeklējot Chrome cilnes pārslēdzēja sadaļu Nesenas cilnes.

1. darbība: Atveriet Chrome izvēlni (pieskarieties trīs punktu ikonai līdz iPad augšējā labajā stūrī vai iPhone apakšējā labajā stūrī). Tālāk pieskarieties Iestatījumi.

2. darbība: Pieskarieties opcijai Sinhronizēt un Google pakalpojumus

3. darbība: Pieskarieties Pārvaldīt sinhronizāciju.

4. darbība: Izslēdziet slēdzi blakus vienumam Atvērt cilnes.

Piezīme: Izslēdziet slēdzi blakus Sinhronizēt visu, ja sinhronizācijas ieslēgšana ekrānā Pārvaldīt sinhronizāciju izskatās pelēka.

Pieskarieties Gatavs, lai pabeigtu operētājsistēmas Chrome operētājsistēmā Chrome atspējošanu “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”.

Arī vietnē Guiding Tech
Vai pārlūkā Chrome būtu jāizmanto sinhronizācijas ieejas frāze?
Lasīt vairāk




Neviena piegāde nav pieņemta

Ja pārlūkā Chrome neplānojat izmantot “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”, funkcijas atspējošana neskars. Tikai atceraties, ka šādi rīkojoties, jūs arī neļausit redzēt aktīvās cilnes savās ierīcēs.

Ja vēlāk vēlaties vēlreiz saņemt funkciju “Sūtīt uz jūsu ierīcēm”, dodieties atpakaļ uz ierīces ekrānu Pārvaldīt sinhronizāciju un aktivizējiet opciju Atvērt cilnes. Tad lietām vajadzētu būt normālai.

Tālāk: Vai jūs ienīst, lai redzētu visas šīs paplašinājumu ikonas, kas pārlūko pārlūka Chrome ekrānu? Šeit ir pieci lieliski paplašinājumu pārvaldnieki, kurus varat izmantot, lai tos viegli ieslēgtu un izslēgtu.