Kā izdzēst fotoattēlus no iPhone, bet ne no Google Photos

Ja jūs izmantojiet Google fotoattēlus iOS ierīcē jums rodas jautājums, vai jūs varat izdzēst iPhone fotoattēlus, tiklīdz tie ir augšupielādēti pakalpojumā Google fotoattēli. Bet, ja jūs mēģinājāt to izdarīt no lietotnes, jums noteikti vajadzēja pamanīt, ka fotoattēls tiek izdzēsts arī no Google fotoattēliem. Tātad, kā var izdzēst fotoattēlus no iPhone, neizdzēšot tos no Google fotoattēliem? Atrodīsim atbildi.




Fotoattēlu glabāšanas pakalpojuma, piemēram, Google fotoattēlu, galvenais mērķis ir jūsu fotoattēlu dublējuma izveide mākonī. Kad tas izdarīts, fotoattēli ir droši mākonī. Tad varētu padomāt izdzēst fotoattēlus no saviem tālruņiem, lai atbrīvotu iekšējo vietu citām lietotnēm un tādām lietām kā mūzika.

Pārbaudīsim dažādas metodes, kā izdzēst fotoattēlus no iPhone, bet ne no Google Photos.







Kā Google fotoattēlu lietotne darbojas iPhone

Instalējot lietotni Google fotoattēli, tā darbojas kā tradicionāla galerijas lietotne savā iPhone. Tas ir, tas parāda fotoattēlus un videoklipus, kas tiek saglabāti jūsu iPhone. Tomēr jūs to varat arī izmantot, lai fotoattēlus saglabātu mākonī. Kad tiek aktivizēta dublēšanas opcija, tiek izveidotas divas fotoattēlu kopijas. Viens, kas atrodas uz mākoņa, un otrais ir ierīces kopija.



Ja pakalpojumā Google fotoattēli nav rezerves attēlu un jūs tos vienkārši izmantojat kā galerijas lietotni, izdzēšot tos, tas tiks noņemts tikai no tālruņa. Šādas fotogrāfijas netiks rādītas nevienā galerijas lietotnē. Bet, ja esat paņēmis to dublējumu, varat tos izdzēst no iPhone un saglabāt tos pakalpojumā Google fotoattēli.

Tas ir iespējams, jo ierīces kopija tiek izdzēsta, neietekmējot mākoņa kopiju. Tomēr process nav vienkāršs, jo tiek nospiesta dzēšanas poga.





Dzēsiet fotoattēlus no iPhone, taču saglabājiet tos pakalpojumā Google fotoattēli

Ir trīs metodes, kā to izdarīt. Pirms mēs tos pārbaudīsim, paskatīsimies, kādi ir tā radītie efekti. Izlasiet mūsu ceļvedi kas notiek, izdzēšot fotoattēlus tieši no Google fotoattēliem.

Kas notiek, izdzēšot fotoattēlus no iPhone, bet ne no Google Photos

To darot, tiks noņemta tikai ierīces kopija. Mākonis kopija paliks un ir pieejama vietnē photos.google.com Tie būs redzami arī jūsu tālrunī, bet tikai lietotnē Google fotoattēli.

Piezīme: Visās trīs metodēs, ja ir iespējota programma iCloud, arī fotoattēli tiks noņemti no tās. Noskaidrot kā atsaistīt Google fotoattēlus un iCloud. Arī mācīties kā iCloud atšķiras no Google fotoattēliem.
Arī vietnē Guiding Tech
Kas var redzēt manus Google fotoattēlus
Lasīt vairāk

1. Dzēst no citas galerijas lietotnes

Vienkāršākā metode, kā noņemt vairākus fotoattēlus no iPhone, bet saglabāt tos pakalpojumā Google fotoattēli, ir izdzēst tos, izmantojot citu lietotni. Varat izmantot Apple Photos lietotni vai jebkuru citu cita galerijas lietotne iPhone. Atkal fotoattēli vispirms jā dublē pakalpojumā Google fotoattēli.

Lai skatītu lietas perspektīvā, ja fotoattēlu dzēšanai izmantojat lietotni Google fotoattēli, tiks izdzēsti abi eksemplāri (mākonis un ierīce), jo tie ir sinhronizēti viens ar otru. Bet, izdzēšot fotoattēlus, izmantojot citas galerijas lietotnes, tiks izdzēsta tikai ierīces kopija. Tādējādi mākoņa kopija paliks droša un neskarta.

Kad fotoattēli ir izdzēsti, izmantojot citas galerijas lietotnes, jūs tos joprojām varat redzēt lietotnē Google fotoattēli. Bet tagad jūs redzat mākoņa kopiju. Lai to pārbaudītu, lietotnē Google fotoattēli atveriet jebkuru izdzēstu attēlu un velciet augšup. Ja redzat & lsquo; Saglabāt ierīcē & rsquo; pogu, tas nozīmē, ka skatāt mākoņa kopiju. Ja redzat Dzēst no ierīces, tas nozīmē, ka fotoattēls joprojām atrodas jūsu tālrunī.

Piezīme: Iespējot vai atspējot iestatījumu Dublēt un sinhronizēt, šī metode neietekmē.

2. Izmantojiet brīvo vietu

Pakalpojumā Google fotoattēli ir iebūvēta funkcija, no kuras ierīcē var izdzēst fotoattēlu kopijas atbrīvot iekšējo telpu gan Android, gan iPhone. To sauc par vietas atbrīvošanu.

Aktivizējot to, tiks noņemta visu dublēto fotoattēlu ierīces kopija. Tālrunī redzēsit mākoņa kopiju. Šī metode ir droša, jo tiks noņemti tikai tie fotoattēli, kas veiksmīgi dublēti mākonī. Attēli, kuri vēl nav dublēti, paliks jūsu iPhone. Iepazīstieties ar mūsu detalizēto ceļvedi kas notiek, kad atbrīvojat vietu pakalpojumā Google fotoattēli.

Lai to lietotu, rīkojieties šādi:

1. solis: IPhone tālrunī atveriet lietotni Google fotoattēli.

2. solis: Pieskarieties trīs joslu ikonai augšpusē un atlasiet Atbrīvot vietu.

3. solis: Parādīsies uznirstošais logs, kurā parādīts izdzēsto fotoattēlu skaits. Pieskarieties Dzēst.

4. solis: Ja jūs mēģināt atbrīvot iekšējo atmiņu, tie jādzēš no lietotnes Apple Photos nesen izdzēstās mapes. Pretējā gadījumā viņi joprojām aizņems jūsu tālruņa krātuvi, līdz pēc 30 dienām tie tiks automātiski izdzēsti.

Tātad, atveriet lietotni Apple Photos. Tā ir lietotne, kas iepriekš instalēta jūsu tālrunī. Pieskarieties Albums. Ritiniet uz leju un pieskarieties nesen izdzēstajam. Atlasiet fotoattēlus un izdzēsiet tos.

Padoms: Ja nejauši izdzēsāt fotoattēlu, varat to izgūt, izmantojot nesen izdzēsto mapi.
Arī vietnē Guiding Tech
# Padomi / ceļveži
Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu rakstu / ceļvežu rakstu lapu

3. Izmantojiet funkciju Dzēst ierīces kopēšanas funkciju

Iepriekš minētā metode noņem visus dublējumkopijas fotoattēlus no ierīces. Ja vēlaties noņemt atlasītos fotoattēlus, varat izmantot vietējo dzēšanas ierīces kopēšanas funkciju.

Piezīme: Lai izdzēstu tikai dažus attēlus, jūs pat varat izmantot 1. metodi.

Neaptvertajam pakalpojums Google fotoattēli piedāvā divu veidu izdzēšanas pogas. Viena no tām ir jūsu ierastā dzēšanas ikona, kas noņem fotoattēlus gan no jūsu iPhone, gan no Google fotoattēlu konta. Otrā dzēšanas poga (Dzēst no ierīces) ir pieejama, velkot fotoattēlu uz augšu vai pieskaroties trīs punktu ikonai fotoattēla augšpusē.

Izmantojot šo funkciju, tiks noņemta tikai ierīces kopija, kā to saprot nosaukums. Tā kā fotoattēls ir saglabāts pakalpojumā Google fotoattēli, jūs joprojām to redzēsit (mākoņa kopijas veidā) savā iPhone tālrunī lietotnē Google fotoattēli.

Lai to izmantotu vienam fotoattēlam, atveriet fotoattēlu un velciet uz augšu. Pieskarieties Dzēst no ierīces.

Vairākiem fotoattēliem atlasiet tos lietotnes Google fotoattēli sākuma ekrānā. Pēc tam augšpusē pieskarieties trīs punktu ikonai un atlasiet Ierīces kopiju oriģināli.





Kas par nejauši izdzēstiem fotoattēliem

Ja esat nejauši izdzēsis fotoattēlus, varat tos atgriezt no Photos mapes mape. Lai tai piekļūtu, atveriet lietotni Google fotoattēli un pieskarieties trīs joslu ikonai. Atlasiet Bin.

Izvēlieties fotoattēlus, kurus vēlaties izgūt, un noklikšķiniet uz Atjaunot.

Arī vietnē Guiding Tech
Konta noņemšana no Google fotoattēliem
Lasīt vairāk




Esi uzmanīgs

Tā kā mums ir darīšana ar fotogrāfijām un ar tām saistītajiem mākoņa pakalpojumiem, mēs vienmēr iesakām vispirms izmēģināt iepriekš minētās metodes, lai izveidotu nedaudz foto. Kad esat pārliecināts, ka pakalpojumā Google fotoattēli tie ir droši, varat turpināt darbu un izdzēst pārējos. Jūs varat arī pārvietojiet savus iPhone fotoattēlus uz Google fotoattēli un galu galā izdzēsiet tos.

Tālāk: Vai jums nepatīk lietotne Google fotoattēli? Atinstalējiet to no sava iPhone. Uzziniet, kas notiek ar jūsu fotoattēliem pēc lietotnes atinstalēšanas.