Kā izdzēst fotoattēlus no Google fotoattēliem, bet ne no tālruņa

Google fotoattēli piedāvā daudz vairāk nekā ļauj jums skatīt un pārvaldīt attēlus un videoklipus, piemēram, tajā citas galerijas lietotnes. Viena no tā visredzamākajām funkcijām ir jūsu attēlu un videoklipu dublējuma izveidošana mākoņu krātuvē, kas ir pieejama arī dažādās koplietotās ierīcēs.







Tomēr lietotnei Google fotoattēli ir savi trūkumi. Neatkarīgi no tā, ka ierīces mapēs (citi galerijas albumi) tiek nodrošināta apmierinoša lietotāja saskarne, ir grūti izdzēst fotoattēlus. Protams, jūs varat vienkārši nospiest izdzēšanas pogu, bet tas noņem fotoattēlu no visur - gan tālruņa, gan mākoņa krātuves.

Ko darīt, ja kāds fotoattēlu vēlas noņemt tikai no Google fotoattēliem, neizdzēšot to no sava tālruņa? Pārsteidzoši, tas nav tik vienkārši, kā mirgot, lai izslēgtu. To mēs šeit izpētīsim. Bet pirms mēs iesākam, vispirms izprotam Google fotoattēlu darbību.







Kāpēc Google fotoattēli izdzēš fotoattēlus no tālruņa

Pēc noklusējuma dublējums un sinhronizācija opcija pakalpojumā Google fotoattēli ir atspējota. Pirmoreiz iespējot tālruni, Google fotoattēli kameras mapē esošos fotoattēlus un videoklipus saglabā mākoņu krātuves vietā, kas saistīta ar jūsu Google kontu. Visi jaunie fotoattēli tiks sinhronizēti. Galerijas albumu dublēšanas un sinhronizācijas funkcija ir izslēgta, taču arī tos varat sinhronizēt. Šeit galvenā uzmanība tiks pievērsta kameru failiem, bet pamatprincips nemainās.




Tātad, kad attēls vai video tiek sinhronizēts, izmantojot lietotni Google fotoattēli, process izveido divas kopijas - tiešsaistē un ierīcē. Jums ir redzams tikai viens. Ja vēlaties ietaupīt vietu tālrunī, varat izdzēst ierīces kopiju, izmantojot iebūvēto opciju Google fotoattēli. Ja jūs to izdarīsit, jūs nevarēsit piekļūt failam no jebkuras citas galerijas lietotnes, jo jums atliek tikai faila tiešsaistes versija. Tomēr šādu failu tiešsaistes kopijas varat apskatīt tikai lietotnē Google fotoattēli.

Kaut arī faila saglabāšana pakalpojumā Google fotoattēli un tā izdzēšana no ierīces ir vienkārša, to nav vienkārši izdarīt otrādi. Dzēšot sinhronizētu fotoattēlu no lietotnes Google fotoattēli, tas tiek notīrīts no jūsu tālruņa un mākoņa krātuves.




Arī vietnē Guiding Tech



Kā noņemt WhatsApp fotoattēlus no Google fotoattēliem
Lasīt vairāk




Kas notiek, izdzēšot fotoattēlus

Reizēm jūs vēlaties izdzēst fotoattēlus no pakalpojuma Google fotoattēli. Jums noteikti ir jāmēģina to izdarīt, un neesat sasniedzis vēlamo rezultātu. Šeit ir daži gadījumi, kas palīdzēs labāk izprast lietas.

1. gadījums: izdzēsiet fotoattēlu no tālruņa ar iespējotu dublēšanu un sinhronizēšanu

Kad dublēšana un sinhronizācija ir iespējota un no lietotnes Google fotoattēli izdzēšat sinhronizētu fotoattēlu, tas tiek izdzēsts no jebkuras vietas. Precīzāk sakot, tas tiek noņemts no lietotnes Google fotoattēli, tās vietnes, tālruņa galerijas un failu pārvaldnieka lietotnes.

2. gadījums: fotoattēla izdzēšana tālrunī ar atspējotu dublēšanu un sinhronizēšanu

Pēc fotoattēla sinhronizācijas, izdzēšot to, kamēr izslēgta dublēšanas un sinhronizācijas opcija, rezultāts būs tāds pats kā iepriekšējā gadījumā. Šis fotoattēls tiks izdzēsts no jūsu tālruņa krātuves. Bet, ja nesen esat atspējojis sinhronizāciju, fotoattēls joprojām tiks parādīts citās koplietotajās ierīcēs. Atkārtoti iespējot dublēšanu un sinhronizāciju tajā pašā ierīcē, attēls tiks izdzēsts no visām koplietotajām ierīcēm.




3. gadījums: izdzēsiet fotoattēlu vietnē ar dublēšanu un sinhronizēšanu

Vēl viena lieta, ko jūs varētu darīt, ir izdzēst fotoattēlus Google fotoattēlu vietne ar dublēšanu un sinhronizēšanu mobilajā ierīcē ir atspējots. To darot, attēls uzreiz tiks izdzēsts no citām sinhronizētajām ierīcēm. Tā kā dublēšanas un sinhronizācijas opcija tālrunī ir atspējota, attēls joprojām atrodas tālrunī un ir redzams galerijas lietotnēs un failu pārvaldniekā.

Tagad, ja tālrunī iespējojat dublēšanu un sinhronizēšanu, fotoattēls atkal parādīsies Google fotoattēlu vietnē, jo tā sākotnējais fails joprojām atrodas tālrunī.

Piezīme: Dažreiz izmaiņas nenotiek uzreiz. Ja tas notiek, izrakstieties no lietotnes Google fotoattēli un pēc tam atkal pierakstieties.
Arī vietnē Guiding Tech
# Padomi / ceļveži
Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu rakstu / ceļvežu rakstu lapu



Risinājums

Vienīgais risinājums, kas, šķiet, darbojas, ir failu pārvietošana uz mapi, kas nav sinhronizēta, izmantojot failu pārvaldnieku.

Šīs darbības ir šādas:

1. darbība: Ierīcē atveriet failu pārvaldnieka lietotni un iekšējā atmiņā izveidojiet jaunu mapi. Nosauksim to par GP Test. Jūs to varat nosaukt jebko.




Piezīme: Esmu lietojis Lietotne Mana failu pārvaldnieks procesam. Varat izmantot jebkuru failu pārvaldnieka lietotni.

2. solis: Pēc tam vēlreiz izmantojot failu pārvaldnieku, dodieties uz Iekšējā krātuve> DCIM> Kamera. Šajā mapē ir attēlu uzņemšana, izmantojot tālruņa kameru.







3. darbība: Šeit atlasiet visus fotoattēlus, kurus vēlaties izdzēst no Google fotoattēliem, un pieskarieties vienumam Pārvietot.




4. darbība: Dodieties uz jauno mapi (GP Test), kuru izveidojāt iepriekš, un ielīmējiet failus tur.




Kad tas būs izdarīts, faili tiks automātiski izdzēsti no tālruņa lietotnes Google fotoattēli kameras mapes.

Šiem failiem varat piekļūt no jaunizveidotās mapes (GP Test), izmantojot Google fotoattēlus vai jebkuru citu galerijas lietotni.

Pārliecinieties, vai jaunajā vietējā mapē nav iespējota dublēšana un sinhronizācija. Lai apstiprinātu, dodieties uz lietotnes Google fotoattēli sadaļu Albumi un atrodiet mapi. Mākoņa ikona ar līniju virs tās norāda, ka mape nav sinhronizēta.




5. darbība: Ja izdzēstie fotoattēli joprojām parādās tīmekļa versijā, tie manuāli jāizdzēš no tīmekļa. Lai to izdarītu, palaidiet Google fotoattēlu vietne un izdzēsiet fotoattēlus. To dzēšana neietekmēs attēlus, kas atrodas jūsu tālruņa jaunizveidotajā mapē (GP Test).

Piezīme: Kā piesardzības pasākumu vispirms izmēģiniet iepriekšminētās darbības ar vienu vai diviem attēliem. Kad esat apmierināts, dariet to vairumā.

Jebkurā brīdī, ja vēlaties atjaunot izdzēstos attēlus, atveriet miskasti pakalpojumā Google fotoattēli un atjaunojiet tos.





Atspējot dublēšanu un sinhronizēšanu

Iepriekš minētais ceļvedis ir paredzēts vecām fotogrāfijām tālrunī. Ja nevēlaties, lai jaunie attēli tiktu sinhronizēti ar Google fotoattēliem, iestatījumos ir jāizslēdz dublēšana un sinhronizācija. Lai to izdarītu, atveriet lietotni Google fotoattēli un augšējā kreisajā stūrī pieskarieties trīs joslu izvēlnei. Atveriet sadaļu Iestatījumi.







Pieskarieties vienumam Dublēt un sinhronizēt un nākamajā ekrānā to izslēgt.




Arī vietnē Guiding Tech



Google 11 fotoattēlu īsinājumtaustiņi
Lasīt vairāk




Pievienojieties, Google!

Es vēlētos, lai lietas būtu savādāk, un bija vienkāršs veids, kā izdzēst fotoattēlus tikai no Google fotoattēliem. Diemžēl šobrīd tas nav pieejams. Jums būs vai nu jāizslēdz dublējums un jāsinhronizē jaunie attēli, vai arī jāizmanto iepriekš aprakstītā metode.

Tomēr nav laba ideja, ja savus fotoattēlus glabājat tikai tālrunī. Jūsu tālrunis var tikt nozagts vai pārstāt darboties, liekot pazaudēt visas dārgās atmiņas. Ja nevēlaties dublēt dublēt Google Photos, varat izmēģināt tādas alternatīvas kā Galvenie fotoattēli, Flikrs, vai izmantojiet mākoņa krātuvi, piemēram, Google disku.

Tālāk: kā Google disks atšķiras no Google fotoattēliem? Uzzināsim.