Vai cilvēki var redzēt, ja es ekrānuzņēmumu izveidoju viņu Facebook profila attēlu?

Atzīsimies, mēs esam sabiedriski dzīvnieki. Ir tikai a nenozīmīgi daži, kas nav Facebook vai dažādās citi sociālo mediju veidi. Bet, cik jautri ir šīs sociālo mediju platformas, privātuma priekšmets turpina kustēties.




Tāpēc starp dilemmu no dalīšana un aizsardzība, rodas jautājums - vai cilvēki var zināt, ja es? ekrānuzņēmums viņu Facebook profila bildes?



Ja jūs esat viens uzņemot ekrānuzņēmumus, tad atbilde ir skanīgaFacebook neinformē personu, ja uzņemat tās profila attēla ekrānuzņēmumu. Atšķirībā no Snapchat, šeit vienīgais saņemtais paziņojums no tālruņa ir tas, ka esat uzņēmis ekrānuzņēmumu.



Redzēt vairāk: Vai es varu redzēt, kurš apskatīja manu Facebook profilu?

To pašu var teikt par Facebook Messenger arī. Neatkarīgi no tā, vai tā ir tērzēšana ar draugu vai ar pilnīgi svešiniekiem, ekrānuzņēmuma funkcionalitāte darbosies vairāk vai mazāk kā jebkura cita lietotne - tikai tālrunis, kas informē jūs par ekrānuzņēmumiem.

Bet tad, ja jūs esat tāds, kurš patiesi uztraucas par jums sociālajos medijos peldošās bildes, jūs patiešām nevarat darīt daudz. Izņemot, protams, attēla publicēšanu un auditorijas ierobežošanu draugiem.

Pārbaudiet šos superīgas Facebook funkcijas, kuras jūs vēl nezinājāt



Ekrānuzņēmuma alternatīvas

Facebook ir spēcīgs iebūvēts Dalies alternatīva, kuru varat izmantot, ja jums nav ērti uzņemt ekrānuzņēmumus. Viss, kas jums jādara, ir pieskarties kopīgošanas pogai un nosūtīt to draugam, kurš jau darbojas Facebook.

Ja tas tā nav, varat pieskarties trīspunktu izvēlnei un atlasīt Kopīgot ārējo opcija, kas izmanto daudz trešo pušu iespējas, piemēram, Whatsapp, Messages, Instagram utt.





Ko tur nākotne?

Ņemot vērā, ka ir gandrīz 1,94 miljardi aktīvo Facebook lietotāju mēnesī, ir pēdējais laiks, lai Facebook ieviestu stingrāku kontroli pār to, kurš var saglabāt vai lejupielādēt jūsu profila attēlus. Un šķiet, ka tas ir ņemts vērā. Pēdējā laikā dažiem lietotājiem ir ziņoja redzot a profila bildes sargs Android lietotnē Facebook.

Šis profila bildes sargs lejupielādējot rāda ūdenszīmei līdzīgas līnijas un ierobežo ekrānuzņēmuma darbību līdz brīdim, kad atrodaties profila attēlā.

Tāpat aizsargāto profilu attēliem nebūs iespējas kopīgot vai saglabāt. Un, runājot par darbvirsmas versiju, jūs vairs nevarēsit saglabāt attēlu kā attēla failu. Tā vietā tas tiks lejupielādēts kā HTML fails, kā tas ir lielākajā daļā vietņu.

Bet, kā tas ir lielākajā daļā eksperimenta iespēju, paies diezgan ilgs laiks, līdz tā būs bez kļūdām.

Rezultāts ir tāds, ka Facebook nesūta paziņojumus, kad uzņemat ekrānuzņēmumus, taču ētisks veids būtu izmantot kopīgošanas funkcijas. Un, ja vēlaties to pacelt mazliet augstāk, pirms noklikšķināt uz lejupielādes pogas, saņemiet personas piekrišanu. Bet tad, kā saka, reiz jūs padalies ar kaut ko Facebook, tas ir vienāds ar to pašu kliegšanu visai pasaulei.